Terug naar alle evenementen

Schoolfeest! (Geannuleerd!)

Bij het begin van dit schooljaar hadden we er op gerekend dat in de maand mei alle "corona beperkingen" van de baan gingen zijn. Deze berekening was niet helemaal verkeerd want ondertussen zijn er toch een aantal versoepelingen die wat meer ruimte tot samenkomen geven.

Om dit jaar nog optimaler een schoolfeest te kunnen laten doorgaan, hebben we ervoor gekozen om de datum nog wat te verschuiven in de hoop dat de groep mensen die we mogen ontvangen, groter mag zijn dan de 50 personen die nu toegelaten worden.

We stellen 19 juni voorop als nieuwe datum voor ons schoolfeest 2021 en zullen die ook houden zelfs als er geen bijkomende versoepelingen meer zijn.

De praktische organisatie krijgt stilaan vorm en we zorgen ervoor dat die steeds volgens de gevraagde veiligheidsmaatregelen zullen verlopen. Dit houdt natuurlijk in dat we inzetten op een eenvoudig samen zijn met gezellige terrasjes. Dit kunnen doen in zo'n hectisch en chaotisch schooljaar lijkt ons al heel wat.

We hopen dan ook dat jullie deze datum in jullie kalender een speciaal plaatsje geven zodat we elkaar kunnen ontmoeten in onze warme cocon :

Het wordt hoog tijd om elkaar op die manier terug te zien, we hebben jullie gemist!

5e35d43bfc6aa384ac5284becbfb17ab.png
Eerdere gebeurtenis: 14 juni
Zeeklasdag voor het 4e en 5e leerjaar!
Latere gebeurtenis: 21 juni
Schoolreis voor 1e, 2e en 3e leerjaar